Vi ses lördag 25 maj 2024!

Nyhet

PROFILLOOPEN - DU VÄLJER DISTANS!

Nytt för i år är ProfilLOOPEN där du själv väljer hur många varv du vill springa vår 4,2km-slinga. Enda kravet är att du är klar med din loop på max 30 minuter. Du kan springa allt från 8.4km till 42km – dvs ett helt maraton! Hur snabbt du väljer att springa avgör hur lång vila du får innan nästa loop startar.  Var 30 minut samlas alla vid starten för att återigen ge sig ut på ett nytt varv.

PROFILLOOPEN - MED MÅNGA FIKAPAUSER!

I LOOPEN utmanar du ingen annan är dig själv – det är alltså ingen klassisk tävling med officiell tidtagning och vi utser ingen vinnare. Du springer i egen takt där du har 30 min på dig (7min/km) vid varje varv. 2-10 varv - Du bestämmer själv hur långt du vill springa där du passerar tävlingsområdet ofta med möjlighet till många fikapauser😉.

I samarbete med Coop så bjuds du på frukt efter loppet!

Hjälp med träningen?

StiL sportcenter

På StiL Sportcenter hittar du allt inom träning, glädje och energi. Förutom träning i gymmet & gruppträningspass finns även möjligheten att spela squash & pingis, en kampsal, simma på Luleå kommuns badhus och mycket mer.

längd- & löparsektionen

StiLs längdskidor- och löparsektion är till för alla som har eller vill upptäcka hur roligt det är att konditionsträna ute i naturen året om. Vi lägger större vikt på att det ska vara kul och givande. Vi tränar tillsammans varje tisdag och torsdag.
klicka här

Engagemang

Energikick

Att delta i Stadsmaran ger för många en extra energikick tack vare hela inramningen och all publik vid start/mål och runt banan. I takt med att Stadsmaran har funnits i över 40 år så är åskådarleden alltid täta när du exempelvis springer genom Luleå City.

Spring i mål som en vinnare!

Vid målgång tas du emot som en vinnare och där kan du i lugn och ro varva ned och ta del av de gåvor som delas ut samt fylla på med ny välbehövlig energi.

Lite feedback

Vad deltagarna säger

Stadsmaran skapar gemenskap

en del av idrottsrörelsen

Våra partners